De betaalbare winterschilder in Hengelo

Ons bedrijf staat het hele jaar door voor u klaar. Ook in de koude wintermaanden gaan we graag voor u aan de slag en zijn we u van dienst als betaalbare winterschilder. Tussen 21 november en 21 maart werken we tegen gereduceerd tarief en voeren we zowel binnen- als buitenschilderwerk voor u uit.

Aangepaste tarieven

Om de uitvoering van schilderwerk in de wintermaanden te stimuleren werken we in het laagseizoen tegen aangepaste tarieven. Zo profiteert u van een scherpe offerte en kunnen onze schilders het hele jaar door aan het werk blijven. Kortingen kunnen in het winterseizoen hoog oplopen, u kunt in de meeste gevallen rekenen op enkele tientallen procenten korting.

Geen wachtlijst

Doordat we in de wintermaanden vaak minder opdrachten binnenkrijgen dan in de zomer, kunnen we u sneller van dienst zijn. U krijgt niet te maken met wachtlijsten en bent vaak direct aan de beurt.

Binnen én buiten

Vroeger kon de winterschilder u alleen binnenshuis van dienst zijn. De weersomstandigheden lieten het niet toe om ook aan de slag te gaan met het buitenschilderwerk. Inmiddels kunnen we ook buiten voor u aan het werk. Door slimme ontwikkelingen op het gebied van verf is het mogelijk om ook bij lage temperaturen uw gevel aan te pakken.

Wilt u profiteren van de voordelen van de winterschilder? Maak dan een afspraak tussen 21 november en 21 maart.