Professionele wandafwerking in Hengelo

Bij ons bedrijf zijn we sterk in wandafwerking. We kunnen vele oplossingen voor u realiseren en garanderen een bijzonder resultaat dat naadloos aansluit bij uw interieur en smaak. U vindt bij ons oplossingen voor elke portemonnee en wordt geïnformeerd door een ervaren vakman. Woont u in de regio Hengelo? Dan staan wij het hele jaar door voor u klaar.

Behangen door onze schilders

Naast schilderen kunnen onze vakmannen als geen ander behangen. Strak behangen is een kunst. Onze schilders hebben deze goed onder de knie en kunnen u dus snel en professioneel helpen met het selecteren en aanbrengen van behang. U heeft de keuze uit vele verschillende soorten, patronen, prints en kleuren. Wij geven u graag professioneel advies voor het meest geschikte type behang voor uw woning of kamer. Hierbij komt ook een stukje kleuradvies kijken.

Behangen is een zeer efficiënte manier van wandafwerking: het is snel aan te brengen én aantrekkelijk qua prijs. Om te zorgen dat uw wand perfect wordt afgewerkt schakelt u onze professionals in. Wij staan voor u klaar om wandafwerking op maat uit te voeren in Hengelo en omgeving. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Of zou u graag uw wensen willen overleggen met de vakman? Neem dan direct contact met ons op!