Schildersbedrijf in Hengelo

Voor uiteenlopende schilderklussen bent u in Hengelo en omgeving aan het juiste adres bij ons schildersbedrijf. Of er nu een enkele buitenmuur geverfd moet worden of een complete woning, wij gaan geen klus uit de weg. Onze vakmannen hebben ruim 40 jaar ervaring in het vak en hebben daardoor oog voor detail. Wij merken mankementen op en voeren waar nodig grondig onderhoud voor u uit. Voor het beste eindresultaat gebruiken wij uitsluitend kwaliteitsproducten. Ons schildersbedrijf in Hengelo staat klaar om voor u de kwast ter hand te nemen!

Uiteenlopend schilderwerk

Wij staan voor brede dienstverlening op het gebied van schilderwerk. Als binnenschilder kunnen wij ieder vertrek een verfbeurt geven; van nieuwe kinderkamer tot keuken en badkamer. Muur verven en plafond witten zijn diensten die wij vaak uitvoeren. Wij komen ook buitenshuis in actie. Als winterschilder zelfs tegen een extra laag tarief. Naast schilderwerk bieden wij diensten aan op het gebied van wandafwerking. Zo kunt u ons inschakelen voor professioneel behangen.

Gratis offerte

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag met u in gesprek over de mogelijkheden in uw situatie. Een advies of eerste offerte zijn natuurlijk volledig gratis! Neem contact met ons op!