Deuren en kozijnen schilderen in Hengelo

Een belangrijk onderdeel van het onderhoud van uw woning in Hengelo is het schilderen van deuren en kozijnen. Door deze regelmatig te reinigen zal het schilderwerk langer meegaan. Toch kan het voorkomen dat een kozijn of deur te erg beschadigd of versleten raakt. Het materiaal bepaalt mede hoe vaak onderhoud of een nieuwe verfbeurt nodig zal zijn. Wij kunnen voor u alle typen deuren en kozijnen schilderen in Hengelo.

Deuren opnieuw verven

Een deur krijgt waarschijnlijk meer te verduren dan u denkt. Door dagelijks gebruik en gebrekkig onderhoud kan de verflaag hard achteruit gaan. In vochtige ruimtes wordt een houten deur bovendien sneller aangetast. Vocht uit de badkamer of keuken kan in het materiaal trekken en in het ergste geval schimmel veroorzaken. Het opnieuw verven van uw deuren zorgt ervoor dat uw huis er verzorgd uit ziet en houdt schimmels buiten de deur.

Onderhoud van kozijnen

Ook uw kozijnen aan de binnen- en buitenkant van uw huis in Hengelo hebben onderhoud nodig. Deze schilderklus vergt veel precisie en kan erg tijdrovend zijn. Bij een verkeerde beweging van uw kwast kan er verf op het raam terechtkomen. Bespaar uzelf de tijd en moeite en laat het schilderen van deuren en kozijnen over aan een professioneel schildersbedrijf. Wij pakken de volgende materialen voor u aan:

  • kunststof deuren en kozijnen
  • houten deuren en kozijnen
  • aluminium kozijnen
  • stalen kozijnen

Bel ons op 074 - 799 92 13 voor een advies of vrijblijvende offerte.