Buitenschilderwerk in Hengelo

Uw woning is in het gure Hollandse klimaat aan ingrijpende weersomstandigheden onderhevig. Het is daarom belangrijk dat de meest kwetsbare delen beschermd worden door een kwalitatieve laag verf. Is uw buitenschilderwerk aan een opknapbeurt toe? Dan staan de schilders van ons schildersbedrijf het hele jaar door voor u klaar.

Wanneer is onderhoud noodzakelijk?

Onderhoud aan het schilderwerk van uw woning is noodzakelijk wanneer u beschadigingen met het blote oog kunt waarnemen. Zijn er barstjes, scheurtjes of blaasjes zichtbaar? Dan zijn de houten delen van uw gevel niet langer beschermd en is het essentieel om snel een vakman langs te laten komen. Wij raden u aan om dit niet zo ver te laten komen. Periodiek onderhoud aan het schilderwerk voorkomt problemen en zorgt ervoor dat uw woning altijd optimaal beschermd is.

Sigma Coatings

Om u ervan te kunnen verzekeren dat u jaren kunt genieten van een beschermd huis werken we alleen met de beste materialen. We kiezen ervoor om Sigma Coatings te gebruiken voor uw schilderwerk, omdat deze een lange levensduur hebben en altijd in de nieuwste tinten beschikbaar zijn.

Wilt u graag het exterieur van uw woning laten aanpakken? Of zijn er onderdelen in uw tuin die aandacht van een vakschilder verdienen? Neem dan contact met ons op, we zijn u graag van dienst!