Binnenschilder met oog voor detail

Bij ons schildersbedrijf hebben we ruime ervaring in het verzorgen van binnenschilderwerk. Van het aanstippen van beschadigingen op deuren, tot het witten van grote oppervlakken en het toepassen van een zorgvuldig gekozen kleurenschema door het hele huis: onze schilders pakken elke schilderklus voor u op.

Creatieve oplossingen in Hengelo

Wilt u graag eens ‘iets anders’, maar weet u niet zo goed wat? Of bent u bang dat uw ideeën in de praktijk niet zo mooi uit zullen pakken? Dan helpen wij u graag. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden en bepalen we op welke manier schilderwerk een waardevolle aanvulling op uw interieur zal zijn.

We helpen u bij het bepalen van het beste kleurenpalet en geven advies over welke kleur het beste uitkomt op welke muur. Ook vertellen we u graag over de mogelijkheden op het gebied van verf en tonen we u natuurlijk de laatste trends in de branche. Op die manier creëren we samen met u een eindresultaat waar u jaren plezier van zult hebben.

Spuitwerk

Bent u op zoek naar een snelle, relatief goedkope manier om uw interieur te laten schilderen? Dan is spuitwerk voor u de juiste oplossing. Onze vakmannen verzorgen dan zonder kwast een strak, egaal en blijvend eindresultaat. Er wordt minder verf gebruikt en er is minder tijd nodig voor deze manier van verven.

Heet u een vraag of wilt u graag overleggen met onze vakman? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.