Hét allround schildersbedrijf in Borne

Ons schildersbedrijf is een begrip in Borne en omstreken. Onze allround schilders zijn u van A tot Z van dienst. Het hele jaar door.

Binnen- én buitenschilderklussen in Borne

Wilt u uw slaapkamers opfrissen? Of kan uw woonkamer een nieuwe sfeer gebruiken? Onze vakmannen zijn ervaren binnenschilders. Wij verven graag uw muren, plafonds, deuren en kozijnen.

Verder zijn we zeer ervaren in buiten schilderen. Kan uw houtwerk een nieuw likje verf gebruiken? Wilt u uw huis in een nieuwe jas steken? Wij regelen het voor u. Wij helpen u verder houtrot tegen te gaan met kwalitatief uitstekende verfmerken en een goede afwerking.

Heeft u een restauratieklus? Ook dan helpen wij u graag. Heeft u muren met gaten of oneffenheden? Laat de restauratie maar aan ons over.

Korting op klussen in de winter

Ons schildersbedrijf  in Borne heeft gespecialiseerde winterschilders. Wij zorgen ervoor dat u met flinke kortingen in de wintermaanden geholpen wordt. In de winter kunnen wij u bovendien nog sneller helpen.

Heeft u een schilder- of onderhoudsklus die u wilt laten doen door ervaren schilders? Bel dan vrijblijvend naar 074 - 799 92 13.

Wilt u graag direct inzicht in de kosten van uw klus? Vraag dan gratis een offerte aan.